Cornulete cu nuca

de katty in Dulciuri, 27 Dec 2016 | 3749 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 200 gr osanza
  • 280 gr nuca macinata
  • 280 gr zahar pudra
  • 350 gr faina
  • 2 linguri smantana
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu nuca:

Intr-un vas amestecam osanza cu zaharul, nuca macinata, smantana si zaharul vanilat. Adaugam faina si framantam un aluat care nu se lipeste de maini. Acoperim aluatul si il lasam la rece 1/2 de ora.Impartim aluatul in 10 parti egale. Fiecare parte o intindem cu sucitorul in forma de cerc. Impartim cercul in 8. Rulam fiecare triunghi format de la baza spre varf. Asezam cornuletele in tava. Dam tava la cuptorul preincalzit pana se albesc si se rumenesc usor la baza. Scoatem cornuletele si le tavalim prin zahar pudra cat sunt inca fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi cu menta si glazura de ciocolata neagra